RED PÈRILL

RED PÈRILL

S  A  B  T  I  F

Red Pèrill

Red Pèrill, alter ego de Marc Mateu, és el rei del flow subma i el R’n’B d’autotune, possiblement el jugador revelació més veterà del panorama musical català. Apadrinat per Guillamino i produït per Quico Tretze, va sorprendre a propis i estranys amb el single LA CLAU (maig 2019), cançó de la setmana a iCat que es va convertir en un himne instantani. La van seguir EL CEPTRE UNIVERSAL i CUCU també cançó de la setmana a iCat. Escollit per composar la cançó d’estiu d’iCat FM 2019 SOM EL QUE SOM i protagonista amb Lildami, Paula Valls, Sense sal i Nyandú a la festa d’estiu de Catalunya Ràdio 2019 (El suplement), les últimes notícies en la seva ràpida ascensió dins el panorama musical català és la col·laboració juntament amb el seu productor Quico Tretze en el darrer tema que està enregistrant Sopa de Cabra pel seu nou disc.

Llegir més

AQUARI o SAFARI

L’EP AQUARI és la cara A d’un disc que surt en dos temps. SAFARI n’és la cara B, i sortirà el febrer de 2020. Eclèctic i amb un so inconfusible, el nou disc és presenta com una col·lecció de cançons amb un peu a la pista de ball i un altre al psicoanalista. R & B en català, amb molt d’auto-tune, soul i funk, psicodelia costumista, microclimes encisadors, mons imaginaris i crues realitats. Al disc compta amb la col·laboració dels guitarristes Litus Guilera de Maria Lluïsa i Oriol Vilella de Hystereofunk

ELS DIRECTES

Els directes de Red Pèrill deixen al públic en el punt just d’ingravidesa. La seva inimitable “poció musical” és una recepta amb la proporció perfecte de jazz, R’n’B, funk i música urbana. Amb una estètica personal i en format trio, acompanyat del guitarrista Cels Burgès i el multi-instrumentista i productor Àlex Almirall, creen una atmosfera quasi irreal, un microclima sideral, un estat passatger de gràcia al que ningú pot escapar. 

El seu flow submarí  ha captivat a públic i crítica a escenaris diversos com el Festival Jambo, el Rrrrec Festival, el Festival de Músiques de Colors, el Festival Anòlia, L’European Baloon Festival (dins un globus aerostàtic!), el Gorg Màgic Festival, el Cicle Soterrània, el Bruckstock Festival o el Festival Jazz Costa Brava (off festival) entre d’altres. 

Red Pèrill és un valor en alça dins l’escena catalana, un personatge amb carisma i sonoritat pròpia que no pot escapar a cap programador amb ull crític i visió comercial.

Preparats per la immersió?

FORMAT TRIO: 

Red Pèrill: veu, sintetitzadors i programacions.
Àlex Almirall: teclats, saxo, veus i bases.
Cels Burgès: guitarres i veus.

VÍDEO

MÚSICA